Sunday, July 19, 2015

New Life --> Student Life๐Ÿ˜Š

As-salam and morning semua!!

I'm back after more than 3months..hihi..rindu tak dgn ibu ZahrahNurIman ni..well..terlalu banyak cerita nak diceritakan skrg ni tapi masa tak mengizinkan..selain sibuk dgn kerja seharian, urusan rumah, main game..hikhik..sekarang ni tgh sibuk dgn urusan study pulak!!!

Apa??? Study??

Ya!! I'm a student (again) now!! Dah nak habis sem pertama pun dah ni..tgh pulun nak siapkan assignment and musim final exam.. So, uols boleh bayangkan kesibukkan i kan..sebab tu la xboleh update blog..hahhahahaa.. Hmmmm..kalau uols nak tahu, mula2 apply nak sambung belajar hujung tahun lepas, time tu tgh takde keja sgt kat ofis..so, tgn pun start la nak meng-google all info pasal master ni..at last, jumpa the most easiest way to apply, dgn UKM-PKP ni..i just buat online application, submission pun online..so..mmg senang je proses dia..tetiba je dah submit application..tetiba je dah dapat..hihi..

 
Alhamdulillah..diberi kesempatan untuk teruskan menuntut ilmu..walaupun banyak duri ranjau..ditempuh juga..ceh ceh ceh.. Mane tak nya..semua benda buat last minute..siapkan assignment, study semua buat sehari sebelum deadline.. Dah xde perasaan dibuatnya..nak risau pun xboleh buat ape sbb weekdays siang dh busy kat ofis..mlm dah penat hal2 rumah..huhu.. Sekarang ni tgh musim final exam..inshaaAllah selesai semester 1 bulan 8 ni..

Doakan semoga saya berjaya menempuh kehidupan sebagai student dgn LEBIH TERATUR, LEBIH DEDIKASI..DENGAN CEMERLANG & TERBILANG..hikhik..
 

Daaaaa...
 
xoxo,
 Ibu Zahrah๐Ÿ˜˜

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...